Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın bebeğini görmek

Rüyada babanın bebeğini görmek

Rüyada babanın bebeğini görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, terslik yaşayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın bebeğini gördüyseniz:

  • Sizi üzen ya da düşündüren birşeyler varsa o konularda feraha çıkabilirsiniz.

Rüyada erkek bebek babası olduğunu görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada baba kucağında bebek görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada babasının bebeğini görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada babamın bebeğini görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasız bebek görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına işaret eder.

Rüyada erkek bebek babası olmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, iftiraya maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasız bebek doğurmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada babanın elinde bebek görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments