Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni doğmuş bebeğe altın takmak

Rüyada yeni doğmuş bebeğe altın takmak

Rüyada yeni doğmuş bebeğe altın takmak hasret çekenlerin kavuşacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe altın takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hareketleri ya da planlarıyla ilgili şüpheleriniz olabilir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe altın takmak yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalettir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin altını değiştirmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, hatalarını fark edeceğine yorulur.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin altını temizlemek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına işaret eder.

Rüyada yeni doğmuş bebek görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin yürüdüğünü görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş bebeği kucağa almak aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, iş kaybı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebek kucaklamak emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bir bebeğin konuştuğunu görmek azap çektiğine, hem geleceğinin güzel olacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments