Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını dövmek

Rüyada arkadaşını dövmek

Rüyada arkadaşını dövmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, borçlarının kapanacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını dövmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirebilir, hala sizi yansıtıp yansıtmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Rüyada en yakın arkadaşını dövmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını dövmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, büyük başarı kazanacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşlarını dövmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaş dövmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada iş arkadaşını dövmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşı dövmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, arzuların yerine geleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının dövdüğünü görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, gün yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski arkadaşı dövmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments