Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın arkadaşı dövmek

Rüyada yakın arkadaşı dövmek

Rüyada yakın arkadaşı dövmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, malının da hiç olacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşı dövmek gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacak yoldan ayrılmayın.

Rüyada en yakın arkadaşı dövmek ün ve itibar sahibi olacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada en yakın arkadaşını dövmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada yakın arkadaşını dövmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Rüyada yakın arkadaşı dövmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada yakınını dövmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına inanılır.

Rüyada eski arkadaşı dövmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşı dövmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, işlerinin bozulacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada sınıf arkadaşını dövmek zenginlik içinde olacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments