Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek adam görmek

Rüyada erkek adam görmek

Rüyada erkek adam görmek umutlarının yarım kalmayacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, hayırlı işlere girişileceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek adam gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da ortaklık gelecek vaat ediyor.

Rüyada erkek adam dövmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerinin çok iyi olacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada ikiz erkek adam görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine yorulur.

Rüyada erkek adam yıkamak türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada erkek adam görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada arap adam görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı adamla öpüşmek insan sevindireceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamla öpüştüğünü görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, her zaman hak ettiğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı adam görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, o kişiye zararının dokunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments