Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin gelin görmek

Rüyada erkeğin gelin görmek

Rüyada erkeğin gelin görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına işarettir.

Rüyada erkeğin gelin gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi iş hayatınızı veya maddi durumunuzu geliştirmek veya güçlendirmek için kullanmalısınız.

Rüyada erkeğin gelin görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına delalet eder.

Rüyada erkek gelin görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, yeni bir eve taşınacağına, kötü halin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada deve üzerinde gelin görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına işarettir.

Rüyada kızını gelin etmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine işarettir.

Rüyada tekrar gelin olmak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, yeni bir ortama gireceğine yorulur.

Rüyada gelinini öpmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine delalettir.

Rüyada siyah gelin arabası görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin ayakkabısı aramak yöneticilik koltuğuna oturacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments