Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekrar gelin olmak

Rüyada tekrar gelin olmak

Rüyada tekrar gelin olmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekrar gelin olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkileriniz özel yaşamınıza iyi gelebilir.

Rüyada tekrar gelin olduğunu görmek düşmanlarımızı alt etmeye, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tekrar gelin olmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, karanlığın biteceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekrar askere çağrıldığını görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, konuşmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada tekrar öğrenci olmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine işarettir.

Rüyada ölen eşle tekrar evlenmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinin tekrar ölmesini görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babamı tekrar öldüğünü görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada tekrar işe girmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments