Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin edep yerini görmek

Rüyada erkeğin edep yerini görmek

Rüyada erkeğin edep yerini görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin edep yerini gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz bazı tamirat ya da hazırlıklar sizi yorabilir.

Rüyada erkek edep yerini görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin edep yerini görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işarettir.

Rüyada erkeğin edep yerini görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada kadının edep yerini görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin edep yerini görmek güzel bir hayat geçireceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada kendi edep yerini görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada edep yerini temizlemek hükmünün geçmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına işaret eder.

Rüyada edep yerini kıllı görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, parasını dikkatli harcayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments