Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi edep yerini görmek

Rüyada kendi edep yerini görmek

Rüyada kendi edep yerini görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, zor durumlara düşüleceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi edep yerini gördüyseniz:

  • Evde ya da ailede ek sorumluluklar söz konusu olabilir.

Rüyada bir erkeğin edep yerini görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine işaret eder.

Rüyada bayanın edep yerini görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının edep yerini görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Rüyada bayan edep yeri görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına işaret eder.

Rüyada bir kadının edep yerini görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada edep yerini temizlemek başarıların her geçen gün çoğalacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, masraflarının azalacağına inanılır.

Rüyada ünlü birinin edep yerini görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada edep yerini yıkamak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı adımlar atacağına, inancını bir kenara atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments