Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğe sarıldığını görmek

Rüyada erkeğe sarıldığını görmek

Rüyada erkeğe sarıldığını görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, doğru yolu bulacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğe sarıldığını gördüyseniz:

  • Planlarınızda belli uyarlamalar yapılması gerekliliği netleşiyor veya talepler bunu gerektiriyor.

Rüyada erkek çocuğuna sarılmak başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe sıkıca sarılmak çok kötü günler geçirileceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş bir erkeğe sarılmak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğe sarılıp ağlamak rızkının ve kazancının bol olacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebege sarılmak rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına inanılır.

Rüyada bir erkek arkadaşa sarılmak kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşına sarıldığını görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada erkekle sarılıp yatmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments