Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğe sarılıp ağlamak

Rüyada erkeğe sarılıp ağlamak

Rüyada erkeğe sarılıp ağlamak sevindirici şeyler duymaya, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğe sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni net şekilde anlayabilmek için biraz geri planda kalmanız gerekiyor.

Rüyada bir erkeğe sarılıp ağlamak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, her istediğini elde edeceğine inanılır.

Rüyada erkek kardeşe sarılıp ağlamak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yetim sevindireceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğuna sarılıp ağlamak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalettir.

Rüyada erkeğe sarılıp ağlamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğe sarılarak ağlamak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine delalettir.

Rüyada erkek kardeşine sarılıp ağlamak dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğa sarılıp ağlamak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işarettir.

Rüyada doktora sarılıp ağlamak alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, müjdeli haberler alacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments