Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkek arkadaşa sarılmak

Rüyada bir erkek arkadaşa sarılmak

Rüyada bir erkek arkadaşa sarılmak iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkek arkadaşa sarılmak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Rüyada erkek arkadaşına sarıldığını görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşa sarılmak çalışıyorsa terfi alacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşla sarılmak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşına sarılmak iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine işarettir.

Rüyada erkek arkadaşına sarılmak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkek arkadaşa sarılmak sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşının sarıldığını görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarına sarıldığını görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments