Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erişte makarna görmek

Rüyada erişte makarna görmek

Rüyada erişte makarna görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, çok daha iyi günler göreceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına delalettir.

Rüyada erişte makarna gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklarla veya problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada erişte makarna görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada erişte hamuru görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erişte pilavı görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada erişte görmek sıhhat ve moral bulacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada ev eriştesi görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, bol hayır duası alınacağına işarettir.

Rüyada tuzlu makarna yemek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yoğurtlu makarna görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada makarna görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments