Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erimiş sabun görmek

Rüyada erimiş sabun görmek

Rüyada erimiş sabun görmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, haneye nifak gireceğine, hayırlı bir karar verileceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada erimiş sabun gördüyseniz:

  • Değerlendirmelerinizi yaparken en iyi tarafları kadar en kötü noktaları da görmeniz gerekiyor.

Rüyada erimiş sabun görmek başarıların çoğalacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada erimiş kar görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada erimiş altın görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada erimiş çikolata yemek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine inanılır.

Rüyada karın erimesini görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada erimiş demir görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erimiş mum görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar erimesi görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments