Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik ikram etmek

Rüyada erik ikram etmek

Rüyada erik ikram etmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, kudret ve destek olacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, o kişilerden güzel sözler duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erik ikram etmek gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada erik ikram etmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, zor durumların biteceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğine ikramda bulunmak sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada misafire börek ikram etmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada misafire ikram görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş balık ikram etmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine yorulur.

Rüyada yemek ikram etmek görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada salata ikram etmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine yorulur.

Rüyada birine baklava ikram etmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments