Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafire ikram görmek

Rüyada misafire ikram görmek

Rüyada misafire ikram görmek kendisi için mal mülk alacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada misafire ikram gördüyseniz:

  • İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da çok güçlü olacağınız bir konuma girebilirsiniz.

Rüyada misafire şeker ikram etmek daima ona hürmet göstereceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada misafire çay ikram etmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada misafirlere karpuz ikram etmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada misafire ikramda bulunmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına tabir olunur.

Rüyada misafire üzüm ikram etmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada misafire et ikram etmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına delalettir.

Rüyada misafire meyve ikram etmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Rüyada misafire çorba ikram etmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, gelirinin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments