Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik ağacını görmek

Rüyada erik ağacını görmek

Rüyada erik ağacını görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erik ağacını gördüyseniz:

  • Teşebbüs ettiğiniz işlerde sizi bile şaşırtan ani başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada ağaçtan can eriği toplamak tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada erik ağacını görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, kolaylığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada erik ağacının çiçek açtığını görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan sarı erik toplamak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine işaret eder.

Rüyada ağaçta kırmızı erik görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan siyah erik toplamak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan erik yediğini görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan yeşil erik toplamak hayal gibi bir hayat yaşayacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments