Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada er görmek

Rüyada er görmek

Rüyada er görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada er gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler daha sonra büyük önem kazanabilir.

Rüyada kendini ermiş olarak görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına yorulur.

Rüyada altın eritmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine işarettir.

Rüyada esra eroluu görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sorunları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada ermiş görmek doğru olanı seçeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine yorulur.

Rüyada er rahman okumak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, özel hayatının da yolunda gideceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalettir.

Rüyada tereyağı eritmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ermeni görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolata eritmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments