Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eniştenin öptüğünü görmek

Rüyada eniştenin öptüğünü görmek

Rüyada eniştenin öptüğünü görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına işarettir.

Rüyada eniştenin öptüğünü gördüyseniz:

  • Umulmadık yerlerden paralar gelebilir.

Rüyada eniştesini dövmek malının ve gelirinin çoğalacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada enişteyle evlenmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada enişteden para almak manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada enişteyi görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına işarettir.

Rüyada ablasını ve eniştesini görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulur.

Rüyada eniştesiyle kavga etmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine inanılır.

Rüyada teyze ve enişte görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada enişte görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments