Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en yakın arkadaşla öpüşmek

Rüyada en yakın arkadaşla öpüşmek

Rüyada en yakın arkadaşla öpüşmek Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşla öpüşmek gördüyseniz:

  • Sakin bir ortamda sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilirsiniz veya büyük takdirler toplayabilirsiniz.

Rüyada en yakın arkadaşının ağladığını görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada en yakın arkadaşının ölüm haberini almak dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına delalettir.

Rüyada en yakın arkadaşının düştüğünü görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına inanılır.

Rüyada en yakın arkadaşıyla kavga etmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalettir.

Rüyada en yakın arkadaşıyla küsmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada en yakın arkadaşının sevgilisini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Rüyada en yakın arkadaşının evlendiğini görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşına sarılmak alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, arzularına kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments