Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emir vermek

Rüyada emir vermek

Rüyada emir vermek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, aile saadetinin de artacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, prestij sahibi olunacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada emir vermek gördüyseniz:

  • Resmi evraklarla veya hukuki konularla ilgili gelişmeler sizin yararınıza bir hal alabilir.

Rüyada köpeğe emir vermek işlerinde bereket olacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına işaret eder.

Rüyada emir sultan hazretlerini görmek üzüleceğine, ağlayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada emir sultanı görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada askerlere emir vermek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, zaferler kazanacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına işarettir.

Rüyada cinlere emir vermek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına alamet eder.

Rüyada yılana emir vermek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kırgınlıkların biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada komutandan emir almak iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna delalettir.

Rüyada birine emir vermek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments