Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emir sultanı görmek

Rüyada emir sultanı görmek

Rüyada emir sultanı görmek düşmanını alt edeceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada emir sultanı gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri alın.

Rüyada emir sultan hazretlerini görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına delalettir.

Rüyada emir sultanı görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğe emir vermek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, huzur içinde yaşayacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada komutandan emir almak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılana emir vermek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada birinden emir almak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerlere emir vermek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birine emir vermek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments