Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine emir vermek

Rüyada birine emir vermek

Rüyada birine emir vermek kazancında bereketin artacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, başarısızlığa düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine emir vermek gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Rüyada birine emir vermek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada komutandan emir almak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, rızık bolluğu içinde olacağına inanılır.

Rüyada askerlere emir vermek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada cinlere emir vermek mutluluk dolu günler yaşanacağına, helal lokma yiyeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada emir vermek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, kişinin şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada emir sultan hazretlerini görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına inanılır.

Rüyada yılana emir vermek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada köpeğe emir vermek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments