Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden emanet almak

Rüyada birinden emanet almak

Rüyada birinden emanet almak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden emanet almak gördüyseniz:

  • Sizi aşkınızı veya belli bir konuya adanmışlığınızı ispat için harcama yapmak ya da yapmamakla suçlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada emanet altın görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, büyük bir projeye girileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine yorulur.

Rüyada emanet altın bilezik takmak ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada bir emanet almak istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada bebek emanet almak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada emanet araba almak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu emanet etmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden emanet para almak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada emaneti geri almak ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, kişinin bundan zarar göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments