Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emanet vermek

Rüyada emanet vermek

Rüyada emanet vermek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada emanet vermek gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük paralar kaybedebilirsiniz.

Rüyada emaneti kaybetmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işaret eder.

Rüyada altın emanet etmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına inanılır.

Rüyada emanet para almak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada emanet vermek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezik emanet almak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine delalettir.

Rüyada emanet araba almak sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, bereketin ve verimin olacağına tabir olunur.

Rüyada birine emanet vermek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada emanet arabayı çaldırmak sorunların son bulacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments