Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emaneti istemek

Rüyada emaneti istemek

Rüyada emaneti istemek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına alamet eder.

Rüyada emaneti istemek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz.

Rüyada emaneti istemek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada emaneti kaybetmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, ticaretin açılacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine alamet eder.

Rüyada emanet bebek kaybetmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada emaneti korumak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, keyfinin kaçacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu emanet etmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret eder.

Rüyada birine emanet vermek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına yorulur.

Rüyada emanet araba almak gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada para emanet etmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments