Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine emanet vermek

Rüyada birine emanet vermek

Rüyada birine emanet vermek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, zor bir işe girileceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada birine emanet vermek gördüyseniz:

  • Belli koşullar konusunda direten sevdiğiniz kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada birine para emanet etmek başarılarının daim olacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, düze çıkacağına rivayet eder.

Rüyada birinden emanet almak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına işaret eder.

Rüyada emanet araba kullanmak bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına işarettir.

Rüyada emanet araba görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına yorulur.

Rüyada para emanet almak maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada emaneti geri almak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, en yukarılara çıkacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu emanet etmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, bilincin artacağına tabir olunur.

Rüyada ölüden emanet almak ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments