Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bilezik emanet almak

Rüyada altın bilezik emanet almak

Rüyada altın bilezik emanet almak uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, güzel huylarının değişeceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine işarettir.

Rüyada altın bilezik emanet almak gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak kişiler ya da arkadaşların samimiyetsizliği söz konusu olabilir.

Rüyada emanet altın bilezik almak bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sorunları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada altın bilezik emanet almak üzüleceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, alim insanlardan sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada emanet altın bilezik takmak uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine alamet eder.

Rüyada emanet altın görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada emanet altın almak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın emanet etmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, böylece hayatından memnun olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın emanet almak kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada birine emanet vermek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Asiye

Rüyamda gelin olmuştum komşular akraba kadınlar üzgün olduğum için bana bileziklerini takmışlardı,kolumda birsürü değişik altın bilezik vardı,süğünden sonra geri verecektim uyandım