Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas sattığını görmek

Rüyada elmas sattığını görmek

Rüyada elmas sattığını görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına inanılır.

Rüyada elmas sattığını gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınıza veya hayatınıza faydası olacağını düşünüyorsanız belli jest ya da yardım talepleri arayışınız olabilir.

Rüyada elmas satmak yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada amasya elması görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, prestij sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada elmas hediye almak manevi bir rahatlama yaşanacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı elmas görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada elmas görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elmas yüzük vermek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada elmas madeni görmek şartlarının da zenginleşeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elmas inci görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments