Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma koparıp yemek

Rüyada elma koparıp yemek

Rüyada elma koparıp yemek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma koparıp yemek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız veya maddi başlıklı konular söz konusu olduğu için, ne yapacağınız üzerine etraflıca düşünülmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada soyulmuş elma yemek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan elma koparıp yemek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, geleceğin güzel olacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada elma yemek ve toplamak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işarettir.

Rüyada ağaçta elma yemek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işarettir.

Rüyada elma koparıp yemek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı kırmızı elma yemek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulur.

Rüyada ekşi yeşil elma yemek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil elma koparıp yemek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments