Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçların çiçek açtığını görmek

Rüyada ağaçların çiçek açtığını görmek

Rüyada ağaçların çiçek açtığını görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, ağzının tadının bozulacağına, hak yolundan uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada ağaçların çiçek açtığını gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olayları akışına bırakmakta da zorlanabilirsiniz.

Rüyada çiçek açmış kiraz ağacı görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada erik ağacının çiçek açtığını görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hidayete ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma ağacının çiçek açtığını görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, getirisinden daha fazla olacağına yorulur.

Rüyada kışın ağaçların çiçek açtığını görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada armut ağacının çiçek açtığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çiçek açmış ayva ağacı görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine inanılır.

Rüyada çiçek açmış kayısı ağacı görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçek açmış ağaç görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments