Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve ağacının çiçek açtığını görmek

Rüyada meyve ağacının çiçek açtığını görmek

Rüyada meyve ağacının çiçek açtığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada meyve ağacının çiçek açtığını gördüyseniz:

  • Herşeye inanırsanız sebepsiz yere telaşlanmış ya da kızmış olursunuz.

Rüyada meyve ağacının çiçek açtığını görmek para biriktirebileceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Rüyada elma ağacının çiçek açtığını görmek maddi zararlara uğrayacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada beyaz çiçek açmış ağaç görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeftali ağacının çiçek açtığını görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçek açmış elma ağacı görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çam ağacının çiçek açtığını görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, rızkın artacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek açmış vişne ağacı görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayva ağacının çiçek açtığını görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, büyüleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments