Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinin eridiğini görmek

Rüyada ellerinin eridiğini görmek

Rüyada ellerinin eridiğini görmek bol bol hayır duası alınacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerinin eridiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, maddi alanlarda ya da iş hayatınızda farklı bir yöne gitme ihtimaliniz var.

Rüyada ellerinin eridiğini görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, işinde başarılı olacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine inanılır.

Rüyada dişlerinin eridiğini görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Rüyada mumun eridiğini görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada dişin eridiğini görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz dağının eridiğini görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, aksiliklerin son bulacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına delalettir.

Rüyada dişlerin eridiğini görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada dağın eridiğini görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, kazancının günden güne arttıracağına işarettir.

Rüyada yüzüğün eridiğini görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments