Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinin bağlı olduğunu görmek

Rüyada ellerinin bağlı olduğunu görmek

Rüyada ellerinin bağlı olduğunu görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ellerinin bağlı olduğunu gördüyseniz:

  • En iyisi bütün konsantrenizi verip, herşeyi tam olarak halledip, sonra özel şeylerle ilgilenmenizdir.

Rüyada elinin bağlı olduğunu görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, işlerin düzgün gideceğine alamet eder.

Rüyada ellerini bağlı görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, maddi olarak zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini elleri bağlı görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eli kolu bağlanmak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, beklenen mirasın alınacağına rivayet eder.

Rüyada elleri bağlı birini görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, kişinin şansının artacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada elleri bağlı görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ellerinin bağlı olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, sorunların günden güne azalacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eli bağlanmak sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments