Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri bağlı birini görmek

Rüyada elleri bağlı birini görmek

Rüyada elleri bağlı birini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet eder.

Rüyada elleri bağlı birini gördüyseniz:

  • Öfkeli çıkışlar aksi tepkilere neden olabilir.

Rüyada eli bağlanmak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, kendisini ailesine vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ellerinin bağlı olduğunu görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine işaret eder.

Rüyada eli ayağı bağlanmak sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eli kolu bağlı olmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine rivayet eder.

Rüyada elleri bağlı olmak olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Rüyada eli bağlı olmak eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına delalettir.

Rüyada ellerinin bağlandığını görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada elinin bağlı olduğunu görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments