Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri bağlı görmek

Rüyada elleri bağlı görmek

Rüyada elleri bağlı görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada elleri bağlı gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili planlarınız mükemmel görünüyor.

Rüyada elleri bağlı insan görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine işarettir.

Rüyada elleri bağlı olmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada eli kolu bağlı olmak kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ellerinin bağlı olduğunu görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşanan yokluğun biteceğine yorulur.

Rüyada elinin bağlı olduğunu görmek yaşam refahının düşeceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini elleri bağlı görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada eli ayağı bağlanmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada elleri bağlı görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments