Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri üstünde koşmak

Rüyada elleri üstünde koşmak

Rüyada elleri üstünde koşmak maddi açıdan nefes alınacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elleri üstünde koşmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almak veya gereğinden fazla harcama yapmak sorun yaratabilir.

Rüyada elleri üstünde koşmak bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada atın üstünde koşmak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine işarettir.

Rüyada karın üstünde koşmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde koşmak artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada su üstünde koşmak sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret eder.

Rüyada toprak üstünde koşmak planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz üstünde koşmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dört ayak üstünde koşmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, belalara denk gelmeyeceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments