Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline demir almak

Rüyada eline demir almak

Rüyada eline demir almak işlerin günden güne kötüleşeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, neşenin yerine geleceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline demir almak gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlar veya olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada elinde demir para görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, arkadaştan görülecek faydaya alamet etmektedir.

Rüyada eline demir almak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada elinde demir görmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, sohbetinin bozulacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir makas görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada demir para yutmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada demir ranza görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Rüyada kağıt para ve demir para görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına inanılır.

Rüyada demir bilye görmek hastalığın biteceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments