Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir bilye görmek

Rüyada demir bilye görmek

Rüyada demir bilye görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, yapacağı planların altüst olacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada demir bilye gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması veya düzeltilmesi gereken yerler üzerinde çalışmalar yapılabilir.

Rüyada demir bilye görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi bilye görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilye görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil bilye görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalet eder.

Rüyada cam bilye görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı bilye görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, alim ve bilge insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bilye görmek darp edileceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada misket bilye toplamak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, anne baba duası alınacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments