Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline anahtar vermek

Rüyada eline anahtar vermek

Rüyada eline anahtar vermek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına delalet eder.

Rüyada eline anahtar vermek gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması zor bir konu kendini tekrar edebilir.

Rüyada anahtarı elinde görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine inanılır.

Rüyada eline anahtar vermek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına yorulur.

Rüyada elinde anahtar tutmak şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin elinde anahtar görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına alamet eder.

Rüyada elinde araba anahtarı görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına inanılır.

Rüyada birinin elinde anahtar görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının elinde anahtar görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına yorulur.

Rüyada eline anahtar almak bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments