Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde anahtar tutmak

Rüyada elinde anahtar tutmak

Rüyada elinde anahtar tutmak işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada elinde anahtar tutmak gördüyseniz:

  • Tatil sürecinde, işle ilgili konuları zekice ele almalısınız.

Rüyada elinde anahtar tutmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine tabir olunur.

Rüyada anahtarı elinde tutmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, sonradan da çok üzüleceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada anahtar tutmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, kimseyle konuşmayacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde anahtar görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada anahtarı eline almak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine tabir olunur.

Rüyada eline anahtar almak üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine yorulur.

Rüyada başkasının elinde anahtar görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, haklılığının anlaşılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin elinde anahtar görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments