Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde anahtar görmek

Rüyada başkasının elinde anahtar görmek

Rüyada başkasının elinde anahtar görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının elinde anahtar gördüyseniz:

  • Duygusal nedenlerle yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada anahtar eline almak elde edilecek menfaatlere, sağlığının bozulmayacağına, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde anahtar görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işaret eder.

Rüyada ölünün elinde anahtar görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, makamının yükseleceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada elinde anahtar tutmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına işarettir.

Rüyada eline anahtar almak işlerinin düşeceğine, çekilen acıların unutulacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına yorulur.

Rüyada anahtarı elinde tutmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına inanılır.

Rüyada anahtarı elinde görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada birinin elinde anahtar görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments