Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinde altın yüzük görmek

Rüyada birinin elinde altın yüzük görmek

Rüyada birinin elinde altın yüzük görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, kişinin tek başına kalacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kadim dostlar edineceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalettir.

Rüyada birinin elinde altın yüzük gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları da mümkündür.

Rüyada eline altın yüzük vermek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elinde altın yüzük görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada sol ele altın yüzük takmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına alamet eder.

Rüyada başkasının elinde altın yüzük görmek hasta ise iyileşeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada elinde altın yüzük görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin elinde altın yüzük görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, iş projelerinin gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada eline altın yüzük takmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments