Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden yaralanmak

Rüyada elinden yaralanmak

Rüyada elinden yaralanmak iyi ruh halinin bozulacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada elinden yaralanmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizi yenileyebilir ya da ailecek önem verdiğiniz bir amacınızı gerçekleştirecek başlangıcı yapabilirsiniz.

Rüyada sol elinden yaralanmak herkesin rahat edeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine inanılır.

Rüyada elinden yaralanmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş annenin elinden tutmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, helal ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin elinden yemek yemek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına yorulur.

Rüyada başkasının elinden para almak dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinin elinden birşey yemek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada bebeği elinden düşürmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin elinden su içmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments