Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden almak

Rüyada elinden almak

Rüyada elinden almak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada elinden almak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada eşinin elinden su içmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ölünün elinden su içmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin elinden tutmak hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ölen birinin elinden birşey yemek lüks, konfor içinde olacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına delalettir.

Rüyada elinden düşürmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına inanılır.

Rüyada elinden solucan çıktığını görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin elinden öpmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinden yaralanmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments