Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde taş görmek

Rüyada elinde taş görmek

Rüyada elinde taş görmek işinin gücünün de rast gideceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına delalet eder.

Rüyada elinde taş gördüyseniz:

  • Diğerlerinin talep veya tavsiyelerine göre değil, iç sesinize göre hareket etmelisiniz.

Rüyada birinin elinde taş görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde çakıl taşı görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde taş görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eline taş almak yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalettir.

Rüyada elinde taş tutmak bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliden tek taş almak ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, eşe dosta yardım edileceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada renkli mezar taşı görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli deniz taşı görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments