Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin bulaşık yıkadığını görmek

Rüyada annenin bulaşık yıkadığını görmek

Rüyada annenin bulaşık yıkadığını görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, kendisine ev alacağına, kalp kırıklığı olacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına rivayet eder.

Rüyada annenin bulaşık yıkadığını gördüyseniz:

  • Belli plan, ilişki veya projelerinizin eklem romatizması belirtileri göstererek ilerlemesi sinirlerinizi bozacak olsa da vazgeçmemelisiniz.

Rüyada annenin bulaşık yıkadığını görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada köpüklü suda bulaşık yıkamak ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına tabir olunur.

Rüyada kahve bulaşığı yıkamak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada bulaşık tencere yıkamak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına işaret eder.

Rüyada birinin bulaşık yıkadığını görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, evlerin ayrılacağına delalettir.

Rüyada biriyle bulaşık yıkamak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, variyetini çoğaltacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına alamet eder.

Rüyada başkasının bulaşığını yıkadığını görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına delalettir.

Rüyada düğünde bulaşık yıkamak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments