Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle bulaşık yıkamak

Rüyada biriyle bulaşık yıkamak

Rüyada biriyle bulaşık yıkamak vefasızlık ve nankörlük göreceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, cesaretinin yerine geleceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada biriyle bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanan aksiliklerin, ertelemelerin veya gecikmelerin geçerli nedenleri olabilir.

Rüyada komşuda bulaşık yıkamak bulunduğu mevkide yükseleceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde bulaşık yıkamak Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine yorulur.

Rüyada denizde bulaşık yıkamak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının bulaşığını yıkadığını görmek işlerin de yolunda gideceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardak bulaşık yıkamak gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada annenin bulaşık yıkadığını görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, işlerinin kötüye gideceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada başkasının bulaşık yıkamak huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok bulaşık yıkamak haksızlığa uğrayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments