Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulaşık tencere yıkamak

Rüyada bulaşık tencere yıkamak

Rüyada bulaşık tencere yıkamak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına delalet eder.

Rüyada bulaşık tencere yıkamak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz imajınıza zarar verebilir.

Rüyada bulaşık tencere yıkamak ağız tadının yerine geleceğine, ünleneceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada bulaşık tencere görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağlı bulaşık yıkamak borçlarınızın canınızı sıkacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta bulaşık yıkamak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, dualarının karşılığını alacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok bulaşık yıkamak düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, eşit davranılacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bulaşık yıkamak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada mutfakta bulaşık yıkamak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada derede bulaşık yıkamak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, geçim derdi çekeceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments