Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde küpe görmek

Rüyada elinde küpe görmek

Rüyada elinde küpe görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına yorulur.

Rüyada elinde küpe gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin veya tanınmanın zamanıdır.

Rüyada elinde altın küpe görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde küpe görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz inci küpe görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, malının ve parasının ziyan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küpek gürmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden altın küpe almak sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada altın küpeler bulmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğe küpe takmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta küpe görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, borçların ödeneceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments